Alegeți-vă magazinul
Ground Game Česko
Ground Game Deutschland
Ground Game Worldwide
Ground Game Ireland
Ground Game Polska
Ground Game România
Ground Game Slovenija
Livrare gratuită din 60,00 RON
Salvați în lista de cumpărături
Creați o listă nouă de cumpărături

Kimonouri / GI pentru BJJ

( cantitatea de produse: 37 )
Preț
-
Mărimea
Afișează doar

Kimonouri / GI pentru BJJ

( cantitatea de produse: 37 )

GI pentru BJJ, cunoscut în mod obișnuit ca kimono, este armura pentru fiecare luptător de jiu-jitsu brazilian, care, dacă este bine ales, ajută la antrenamente. La Ground Game găsești pantaloni de cea mai bună calitate pentru GI, bluze și întregi kimono/gi pentru BJJ pentru cei mai puțin și mai mult pretențioși. Modelele diferă printre altele prin țesătură și gramaj, iar toate sunt disponibile în mai multe culori și mărimi.

 

BJJ gi - ce este?

Jiu-jitsu brazilian, cunoscut și ca BJJ, este o artă marțială care se bazează pe folosirea forței și greutății adversarului pentru a-l doborî la sol. Jiu-jitsu brazilian se concentrează pe aplicarea de prinderi și strangulări, urmate de rostogolire sau aruncarea adversarului pentru a-l supune. Jiu-jitsu brazilian poate fi practicat cu sau fără gi. Antrenamentul cu gi ajută la învățarea tehnicilor și menținerea siguranței în timpul sparingurilor.

 

Gi este alcătuit din două părți: pantaloni și jachetă. La Ground Game ai la dispoziție seturi complete de gi în diverse mărimi. Special pentru cei care nu se încadrează în mărimile standard ale kimonourilor sau au nevoie doar de un element al echipamentului lor, am creat gi Breaker. Este probabil singurul gi de pe piața poloneză în care poți alege separat mărimea bluzei și mărimea pantalonilor. Astfel, poți crea cu ușurință un gi adaptat 100% pentru tine.

 

Designul gi-urilor Ground Game

Ceea ce diferențiază kimono/gi-urile pentru BJJ de la Ground Game este designul de clasă mondială completat de broderii și patch-uri originale. În combinație cu celelalte caracteristici, creează echipament pentru cei mai pretențioși practicanți de jiujitsu. În oferta noastră vei găsi mai multe modele de gi, pe care le îmbunătățim în fiecare sezon, răspunzând nevoilor utilizatorilor lor. Fiecare kimono este disponibil în diverse variante coloristice. Pe lângă culorile clasice (alb, negru, albastru) care îndeplinesc cerințele IBJJF, am pregătit pentru tine și gi-uri roșii, olive, marine, astfel încât să te poți distinge pe saltea nu doar prin abilitățile tale.

 

BJJ gi Ground Game asigură confort în timpul antrenamentului

GI-urile pentru BJJ de la Ground Game garantează protecția adecvată, precum și confortul în utilizare. Croiala special concepută asigură libertatea de mișcare în timpul antrenamentelor și competițiilor. Am perfecționat un sistem confortabil de bucle care menține șnurul rotund sub control.

 

Rezistență

Calitatea înaltă a materialului și execuția solidă fac ca kimono-urile BJJ pe care le producem să reziste la numeroase antrenamente intense și lupte bune. Întăriri suplimentare în locuri strategice (de exemplu, la genunchi) cresc durabilitatea GI-urilor Ground Game.

 

Ce GI pentru BJJ?

Dacă abia începi aventura cu jiu-jitsu brazilian, alegerea GI-ului potrivit pentru BJJ poate fi o provocare, așa că fii atent la următorii parametri:

 

- Mărimea - Căutând prin kimono, vei întâlni marcaje A1, A2, A3, A4, care se referă la greutatea și înălțimea ta. Există, de asemenea, mărimi A1L, A2L, A3L, destinate persoanelor înalte, dar cu greutate corespunzătoare mărimilor principale. Pentru a alege modelul ideal pentru tine, folosește tabelul de mărimi pe care l-am plasat lângă fiecare GI. În caz de îndoială, nu ezita să ne scrii sau să ne suni, suntem bucuroși să te ajutăm :)

 

- Țesătura - este un factor important, așa că acordă-i atenție când alegi kimono. La Ground Game sunt disponibile GI-uri cu țesături Pearl 350 g, 450 g și 550 g. Cel mai ușor kimono pentru BJJ este ideal pentru competiții, unde greutatea este crucială, iar cel mai greu este potrivit pentru antrenamente. Cele intermediare sunt o bună alegere pentru cei care doresc să se antreneze și să concureze în același echipament.

 

- Culoarea - În magazinul nostru vei găsi GI-uri pentru BJJ albe, albastre și negre, adică cele mai tradiționale culori, care sunt permise la toate competițiile. Am pregătit, de asemenea, modele în culori roșu, marin, gri. Alegerea culorii depinde de preferințele și nevoile tale.

 

Cum să ai grijă de GI?

Este important să speli GI-ul pentru BJJ pe dos și la max 30°C. O temperatură mai mare a apei va cauza contracția kimono-ului. Folosește detergenți naturali. Produsele chimice pot deteriora structura materialului. După spălare, agață kimono-ul pe un umeraș, șnur sau uscător într-un loc bine ventilat. Nu folosi niciodată uscătorul de rufe! Astfel, GI-ul tău își va păstra mărimea și aspectul.

 

Ținuta pentru jiu jitsu

Kimono este elementul de bază, dar nu singurul element al ținutei pentru BJJ. În funcție de preferințe, sub kimono pentru jiu jitsu poți purta suplimentar un rashguard sau/și colanți, care nu doar că protejează împotriva abraziunilor, dar și evacuează umezeala, asigurând o temperatură optimă a corpului. O parte indispensabilă este centura, care servește la legarea kimono-ului, dar mai ales indică gradul de avansare în jiu jitsu.

 

Ground Game - echipament de BJJ de cea mai înaltă calitate

Marca Ground Game este creată de oameni care practică jiu-jitsu brazilian. Din propria experiență știm cât de mult influențează calitatea echipamentului confortul și eficiența antrenamentelor, de aceea producem GI de cea mai înaltă clasă, menținând în acela

pixel