Alegeți-vă magazinul
Ground Game Česko
Ground Game Deutschland
Ground Game Worldwide
Ground Game Ireland
Ground Game Polska
Ground Game România
Ground Game Slovenija
Livrare gratuită din 60,00 RON
Salvați în lista de cumpărături
Creați o listă nouă de cumpărături

Protecții dentare

( cantitatea de produse: 4 )
Afișează doar

Protecții dentare

( cantitatea de produse: 4 )

Protecțiile profesionale pentru dinți de la Ground Game sunt garanția siguranței pentru dinții tăi în timpul antrenamentelor. Dacă practici sporturi de luptă precum MMA, BJJ, Muay Thai, box, kickboxing sau orice altă disciplină unde ești expus la lovituri (chiar și accidentale) în cap, un protecție pentru dinți ar trebui să fie în geanta ta de antrenament.

Protecțiile pentru maxilar de la Ground Game sunt concepute cu accent pe siguranța și confortul utilizatorului. Se adaptează formei dinților și stau confortabil, protejând eficient împotriva loviturilor și amortizând forța acestora. Toate protecțiile pentru dinți sunt disponibile într-o mărime universală - cheia succesului este formarea corectă. Am avut grijă și de aspectul original, acoperind grafica cu un laminat astfel încât să nu se șteargă în timpul utilizării protecției. În set se găsește o cutie de plastic.

De ce este bine să folosești protecția pentru dinți?

Datorită construcției speciale și adaptării adecvate, protecția de maxilar protejează dinții și întreaga cavitate bucală împotriva rănilor care pot apărea în urma loviturilor. Protecția pentru dinți este utilă mai ales în timpul antrenamentelor tuturor sporturilor de lovire, dar și în sporturi de luptă precum jiu jitsu brazilian, unde sportivul este de asemenea expus la lovituri accidentale. Prețul protecției este decisiv mai mic decât tratamentele costisitoare și dureroase la dentist, așa că chiar dacă ești la începutul aventurii tale în sporturile de luptă, investește într-o protecție de calitate pentru dinți.

Protecția pentru dinți și aparatul ortodontic

Aparatul ortodontic nu este o contraindicație pentru utilizarea protecției. Dimpotrivă. Dinții și cavitatea bucală a persoanelor care poartă aparat sunt mai expuse la răni, deci cu atât mai mult ar trebui să folosești protecția în timpul antrenamentului. Chiar și o lovitură aparent nesemnificativă poate deteriora bracket-urile și sârmele și poate duce la o vizită urgentă și neplăcută la ortodont.

Tipuri de protecții pentru dinți de la Ground Game

Oferim cele mai populare protecții simple pentru dinți, care, spre deosebire de cele duble, sunt mai confortabile și nu îngreunează respirația. Materialele de cea mai bună calitate permit o adaptare perfectă, individuală a protecției la maxilarul fiecărui sportiv și design-uri unice asigură un aspect neobișnuit. Fiecare protecție pentru dinți de la Ground Game este livrată cu o cutie de plastic.

Protecția pentru dinți - cum să o adaptezi?

La fiecare protecție de maxilar includem instrucțiuni cum să adaptezi protecția la maxilarul/dinții tăi în câțiva pași. O protecție bine formată nu ar trebui să cadă. În timp, în timpul utilizării, spuma poate să-și schimbe forma, de aceea recomandăm să reiei formarea protecției regulat, iar pe cea uzată sau deteriorată să o înlocuiești cu un model nou.

Cum să ai grijă de protecția pentru dinți?

După fiecare antrenament, recomandăm să clătești protecția pentru dinți bine cu apă, apoi să o usuci. Protecția pentru dinți ar trebui să fie transportată în cutia inclusă, care o protejează de murdărie și deteriorări.

pixel