Alegeți-vă magazinul
Ground Game Česko
Ground Game Deutschland
Ground Game Worldwide
Ground Game Ireland
Ground Game Polska
Ground Game România
Ground Game Slovenija
Livrare gratuită din 60,00 RON
Salvați în lista de cumpărături
Creați o listă nouă de cumpărături

Centuri pentru BJJ

( cantitatea de produse: 13 )
Preț
-
Mărimea
  • BJJ Belts
  • GI
Afișează doar

Centuri pentru BJJ

( cantitatea de produse: 13 )

Cureaua pentru BJJ nu este doar pentru a-ți lega kimono-ul. Culoarea ei informează despre abilitățile tale. Află clasificarea curelelor BJJ pentru adulți.

Ce curele există în BJJ?

Cum să obții curele în BJJ? Nu există cerințe oficiale, precis stabilite, care trebuie îndeplinite sau o listă de tehnici pe care trebuie să le cunoști la un nivel perfect pentru a primi promovarea la o curea mai înaltă. Cu toate acestea, fiecare curea BJJ are simbolistica sa, care descrie nivelul de avansare al posesorului ei. Descoperă culorile curelelor și simbolistica lor:

 

Cureaua albă - cureaua descoperirii și supraviețuirii. Ca purtător al curelei albe, înveți tehnicile de bază, dezvolți reflexe, te concentrezi pe evadări, apărare și supraviețuire de jos.

 

Cureaua albastră - cureaua experimentelor. La acest nivel, cunoști tehnicile de bază și pozițiile. Înveți variante avansate, experimentezi și îți cauți tehnicile și finalizările preferate. Descoperi stilul tău. IBJJF recomandă să fii purtător al curelei albastre pentru cel puțin 2 ani.

 

Cureaua mov - cureaua dezvoltării. Te specializezi în tehnicile tale preferate, dar este și timpul să te antrenezi în acele tehnici care nu fac parte din jocul tău. IBJJF recomandă să fii purtător al curelei mov pentru cel puțin 18 luni.

 

Cureaua maro - cureaua rafinamentului. Deja cunoști abilitățile tale și perfecționezi fiecare tehnică. Dezvolți abordări pentru pozițiile preferate, aplici strategii avansate. IBJJF recomandă să fii purtător al curelei maro pentru cel puțin un an.

 

Cureaua neagră - cureaua măiestriei. Este dovada unei cunoștințe ample despre tehnici BJJ, variantele lor de bază și avansate, și despre capacitatea de a transmite această cunoaștere în practică.

 

pixel