Alegeți-vă magazinul
Ground Game Česko
Ground Game Deutschland
Ground Game Worldwide
Ground Game Ireland
Ground Game Polska
Ground Game România
Ground Game Slovenija
Livrare gratuită din 60,00 RON
Salvați în lista de cumpărături
Creați o listă nouă de cumpărături

Căști de box

( cantitatea de produse: 5 )
Mărimea
Afișează doar

Căști de box

( cantitatea de produse: 5 )

La ce folosește casca de box?

Casca de box este folosită pentru a proteja capul și fața împotriva loviturilor. Asta e important, pentru că poate preveni răniri grave ale capului și ochilor. Căștile de box sunt disponibile în diverse mărimi și forme, dar și în diferite culori. Alegând o cască, trebuie să te asiguri că se potrivește bine pe capul tău și că oferă suficient spațiu pentru nas și urechi. La Ground Game găsești căști de box în 2 mărimi:

- S/M pentru capete cu circumferința de aprox. 56 cm
- L/XL pentru capete cu circumferința peste 60 cm

 

La ce să fii atent când alegi o cască de box?

În primul rând, fii atent ca mărimea căștii de box să se potrivească circumferinței capului tău. O cască prea mică va fi cel mai mare dușman al tău, iar una prea largă, se poate ușor aluneca de pe cap în timpul antrenamentului sau al luptei. O altă chestiune importantă este să te asiguri că casca are o ventilație adecvată. O cască de box bine ventilată îți va permite să te concentrezi pe luptă, nu pe transpirația care îți curge pe față.

De asemenea, este important materialul din care este făcută casca de box. La căștile de box Ground Game am folosit piele sintetică Skintex, care se remarcă prin durabilitatea și rezistența sa la fisuri și zgârieturi.

 

pixel