Alegeți-vă magazinul
Ground Game Česko
Ground Game Deutschland
Ground Game Worldwide
Ground Game Ireland
Ground Game Polska
Ground Game România
Ground Game Slovenija
Livrare gratuită din 60,00 RON
Salvați în lista de cumpărături
Creați o listă nouă de cumpărături

Bandaje de box

( cantitatea de produse: 14 )
Preț
-
Mărimea
Afișează doar

Bandaje de box

( cantitatea de produse: 14 )

Bandajele de box, cunoscute și ca înfășurători de box sau benzi de box, sunt un element esențial de echipament pentru fiecare pugilist. Înfășurătorile Ground Game minimizează eficient riscul de a suferi leziuni atât la degete cât și la încheietura mâinii și asigură o întărire adecvată a mâinii. În oferta noastră vei găsi atât bandaje de box clasice, de exemplu, benzi de box monocrome, cât și înfășurători colorați.

 

La ce servesc bandajele de box?

Înfășurătorile oferă prima protecție a mâinilor tale. Prin întărirea lor, minimizează riscul apariției accidentărilor în timpul loviturilor, de exemplu, fracturi de oase, dislocări de deget. Bandajele au încă un scop: protejează interiorul mănușilor de transpirație. Bandajele de box se pot menține ușor curate, spălându-le după fiecare antrenament.

 

Sunt înfășurătorile de box necesare?

Absolut da! Mănușile de box adecvate reprezintă primul nivel de protecție a mâinilor, iar bandajele de box sunt următorul. Ele se pun sub mănuși, pentru a proteja și mai bine degetele și încheieturile mâinilor de accidentări, așadar înfășurătorile de box nu ar trebui tratate ca un accesoriu, ci ca un element de bază al echipamentului fiecărei persoane care practică sporturi de lovire, cum ar fi boxul, kickboxingul, MMA sau Muay Thai.

 

Fiecare pugilist știe cât de ușor este să suferi accidentări în ring sau în octogon. Chiar și antrenamentul pe saci de box sau pe pere poate duce la accidentări neplăcute, ale căror complicații se simt cu adevărat mult timp, și care, adesea, limitează sau exclud posibilitățile de antrenament.

 

Ce înfășurători să alegi?

Examinând oferta de bandaje de box, vei observa că modelele diferă prin materialul din care sunt făcute și lungimea lor. Care să le alegi și la ce să fii atent? Să începem cu materialul.

Înfășurătorile de box sunt făcute din bumbac, poliester sau o combinație a acestora. Bandajele de bumbac întăresc bine mâinile, sunt durabile, dar necesită experiență în legarea lor - dacă sunt puse greșit, se vor slăbi ușor. Înfășurătorile elastice de poliester sunt ușor de pus și ajustat pe mână, dar dacă exagerezi, vei împiedica circulația sângelui. Benzi din amestec de bumbac și poliester combină avantajele ambelor materiale: sunt durabile și optim elastice, și în plus, se potrivesc perfect pe mână.

Lungimea bandajelor este, de asemenea, importantă. Dacă sunt prea scurte, nu le vei putea lega corect. Dacă sunt prea lungi, vei avea probleme să le așezi. Este cel mai bine să alegi lungimea de 4 m, care este considerată relativ universală.

 

Bandajele elastice se ajustează mai ușor pe mână. Înfășurătorile de bumbac necesită mai multă precizie în legare. De aceea, cea mai bună alegere sunt benzile de box, care în compoziția lor au atât bumbac, cât și poliester. Se ajustează ușor pe mână, sunt durabile și rezistente la deformare. Protejează stabil încheieturile și mâinile celor care se antrenează. Benzi de box din amestec de poliester și bumbac, le găsești în oferta Ground Game. Optima lungime de 4 m permite o legare confortabilă și o protecție adecvată a mâinilor.

 

Designul este o chestiune de gust și preferințe individuale. Prefere zi bandaje de box simple, monocrome sau vrei să ieși în evidență în sală cu bandaje colorate și cu modele? Indiferent de alegerea ta, în oferta noastră vei găsi bandaje de box, care nu numai că îți vor proteja mâinile, dar vor arăta și bine.

 

Bandajele de box Ground Game sunt concepute pentru a oferi o protecție maximă a mâinilor și încheieturilor. Sunt realizate din materiale de înaltă calitate, care asigură durabilitate și confort în timpul antrenamentelor. Alege bandajele Ground Game și antrenează-te în siguranță!

pixel