Alegeți-vă magazinul
Ground Game Česko
Ground Game Deutschland
Ground Game Worldwide
Ground Game Ireland
Ground Game Polska
Ground Game România
Ground Game Slovenija
Livrare gratuită din 60,00 RON
Salvați în lista de cumpărături
Creați o listă nouă de cumpărături

Rashguarduri

( cantitatea de produse: 36 )
Preț
-
Mărimea
Afișează doar
Lungimea cu mâneci
Eliminați toate filtrele

Rashguarduri

( cantitatea de produse: 36 )

Rashguard, cunoscut și sub numele de tricou termoactiv, este un element esențial de echipament pentru oricine este implicat în sporturi, în special în artele marțiale. La Ground Game vei găsi rashguarduri pentru bărbați de cea mai bună calitate, care sunt perfecte pentru antrenamentele de jiu-jitsu brazilian (BJJ), MMA, lupte libere sau judo. Oferă protecție eficientă corpului tău împotriva abraziunilor, asigurând în același timp confortul maxim.

 

Rashguard - ce este?

Utilitatea rashguardului ar trebui să fie cunoscută de oricine practică sau începe antrenamentele în sporturi de luptă. Principalul său scop este protecția împotriva abraziunilor și zgârieturilor. Funcționează termoregulator și evacuează eficient transpirația. Pe scurt, rashguardul acționează ca o a doua piele. Deși inițial rashguardul a fost folosit de surferii australieni ca protecție împotriva apei, vântului și razelor solare, rapid a fost adoptat de practicanții altor discipline sportive, unde pielea este expusă la leziuni, de exemplu abraziuni.

 

Rashguard pentru sala de forță, antrenament, alergare

Rashguardurile pentru bărbați de la Ground Game sunt haine specializate cu utilizare universală. Se potrivesc nu doar pentru practicarea sporturilor de luptă, dar și pentru sala de forță, ciclism și alergare. Sunt, de asemenea, o alegere populară ca prim strat termoactiv în drumețiile montane (atât vara cât și iarna) și în sporturile acvatice, protejând pielea împotriva abraziunilor și arsurilor solare.

 

Rashguard cu mânecă scurtă sau lungă?

În fiecare colecție vei găsi tricouri termoactive cu mâneci scurte și lungi. Alegerea modelului depinde de nevoile și preferințele tale. Rashguardul cu mânecă scurtă este ideal vara sau dacă te antrenezi într-un mediu cald. Alege un rashguard cu mânecă lungă atunci când vrei să protejezi maxim partea superioară a corpului sau te antrenezi în aer liber, la temperaturi scăzute.

 

Cum să alegi mărimea rashguardului?

Când alegi mărimea, ține minte că rashguardul este elastic și trebuie să se muleze exact pe corp, așa că nu poate fi prea mare sau prea mic. La fiecare model vei găsi un tabel de mărimi care te va ajuta să alegi mărimea potrivită pentru dimensiunile tale. Dacă întâmpini probleme, suntem aici să te ajutăm, scrie-ne sau sună-ne :) Toate modelele dorite le poți proba și în magazinul fizic Ground Game din Szczecin.

 

Rashguard Ground Game - design unic

Ești dintre cei care doresc să se distingă la antrenamente cu echipament de un design unic și original? Sau poate preferi ca rashguardul să fie clasic și sobru? În oferta noastră vei găsi atât rashguarduri cu un motiv deosebit, cât și variante minimaliste, într-o cromatică universală și atemporală. Unul dintre bestseller-urile noastre este rashguardul Polska, versiunea neagră a echipamentului oficial al Echipei Naționale de Grappling a Poloniei, pentru care suntem partener tehnic.

Fiecare imprimare DYEACTIVE este realizată prin metoda sublimării, asigurând că este inalterabilă, iar culorile își păstrează intensitatea. O gamă largă de colecții și diversitatea motivelor înseamnă că vei găsi cu ușurință rashguardul perfect pentru tine.

 

Rashguard sau tricou de bumbac?

Dacă îți dorești echipament perfect, în locul unui tricou obișnuit alege un rashguard de la o marcă dovedită. Avantajul tricoului termoactiv față de cel de bumbac constă în modul de fabricație și calitatea excelentă a materialului. În fiecare model folosim cusături FLATLOCK (plate), care nu irită pielea. Sunt atât de rezistente, încât vor suporta multe antrenamente intense. Datorită benzii de silicon, rashguardul nu se ridică în timpul exercițiilor.
Prin materialul THERMOFLEX, rashguardul pentru bărbați de la Ground Game se comportă ca o a doua piele, oferă libertate de mișcare, este respirabil. Facilitează termoregularea corpului și evacuează umezeala spre exterior. Își păstrează forma, se mulează perfect pe corp și protejează eficient împotriva abraziunilor și leziunilor epidermei.

 

Rashguard la comandă - descoperă oferta Ground Game

Ești antrenor sau te antrenezi într-un club și dorești să comanzi un proiect personalizat de rashguard pentru echipa ta? Contactează-ne, și te vom echipa cu îmbrăcăminte personalizată de cea mai înaltă calitate, care va face ca echipa ta să se distingă de celelalte.
Poți comanda atât rashguard cu propriul tău imprimeu / proiect, cât și să ne încredințezi realizarea designului grafic. Mai multe informații despre rashguardurile la comandă, numărul minim de bucăți pentru comandă și exemple de realizări le găsești pe pagina Comenzi Echipa.

pixel