Alegeți-vă magazinul
Ground Game Česko
Ground Game Deutschland
Ground Game Worldwide
Ground Game Ireland
Ground Game Polska
Ground Game România
Ground Game Slovenija
Livrare gratuită din 60,00 RON
Salvați în lista de cumpărături
Creați o listă nouă de cumpărături

Colanți pentru bărbați

( cantitatea de produse: 15 )
Mărimea
Afișează doar

Colanți pentru bărbați

( cantitatea de produse: 15 )

Practicai BJJ, MMA, lupte sau alte sporturi de contact? Sau poate te antrenezi la sală, mergi cu bicicleta sau alergi? Dacă da, ai ajuns unde trebuie! Leggings pentru bărbați de la Ground Game reprezintă o alegere excelentă pentru bărbații care prețuiesc confortul și comoditatea în timpul activităților fizice.

 

Leggings de antrenament pentru bărbați

Leggings de bărbați Ground Game sunt lucrați până la cel mai mic detaliu, motiv pentru care sunt recunoscuți pentru calitatea premium și durabilitatea ridicată. Ce îi face să se distingă față de leggings obișnuiți?

 

Materiał THERMOFLEX - Materialul THERMOFLEX este elastic, se întinde în toate direcțiile și este respirabil, aderă perfect la corp asigurând în același timp că pielea rămâne uscată. Scopul leggings sportivi pentru bărbați este de a oferi protecție termică și de a preveni iritarea pielii în timpul exercițiilor pe saltea sau pe bandă de alergare, de aceea este crucial ca materialul din care sunt făcuți să fie de înaltă calitate.

 

Șevuri plate - În leggings pentru bărbați de la Ground Game utilizăm tehnologia FLATLOCK. Firele elastice și șevurile plate nu irită pielea și rezistă la tensiuni mari.

 

Design original - Ground Game oferă un design unic, pe care nu-l vei găsi în altă parte. Creăm fiecare colecție în colaborare cu graficieni și designeri profesioniști, astfel încât clienții noștri să primească îmbrăcăminte sportivă confortabilă și unică. Imprimarea este realizată prin sublimare, ceea ce garantează durabilitatea și rezistența culorilor. Pe lângă modelele colorate, oferim și modele minimaliste pentru cei care apreciază clasicul.

 

Leggings pentru bărbați de la Ground Game sunt pentru persoanele care:

- practică sporturi de contact

- se antrenează la sală

- aleargă

- merg cu bicicleta

- fac trekking

- petrec timp activ și aleg îmbrăcăminte sportivă solidă

pixel