Alegeți-vă magazinul
Ground Game Česko
Ground Game Deutschland
Ground Game Worldwide
Ground Game Ireland
Ground Game Polska
Ground Game România
Ground Game Slovenija
Livrare gratuită din 60,00 RON
Salvați în lista de cumpărături
Creați o listă nouă de cumpărături

Mănuși de box

( cantitatea de produse: 13 )
Preț
-
Mărimea
Afișează doar

Mănuși de box

( cantitatea de produse: 13 )

Mănușile de box sunt folosite în multe sporturi de luptă, tradițional în box și kickboxing. De asemenea, pot fi folosite ca mănuși pentru Muay Thai. Te antrenezi? Ai grijă de confortul și siguranța ta în timpul antrenamentului, alegând mănușile de box Ground Game. Este echipament de înaltă calitate, care te protejează de răniri pe tine și partenerul tău de sparing.

 

Ce face să se distingă mănușile de box Ground Game

În primul rând, garantează confort și se potrivesc perfect încheieturii mâinii. Și o bandă largă și puternică cu arici facilitează o închidere sigură - este o alternativă practică pentru mănușile cu șireturi. În interior se află căptușeala MOISTWICK, care absoarbe excelent transpirația, lăsând pielea uscată. Mănușile diferă prin material și greutate. Un element comun este umplutura de înaltă calitate, care amortizează eficient loviturile.

Modelele selectate au, de asemenea, un panou din plasă pe partea de mijloc a mâinii, care asigură o circulație și mai bună a aerului. Alege mănușile de box de la Ground Game și confortul antrenamentului tău va atinge un nivel superior!

 

Ce mănuși de box să alegi? Greutatea / mărimea

La Ground Game, găsești mănuși de box și mănuși Muay Thai cu greutatea de 10, 12, 14 și 16 oz (uncii). Sunt disponibile și mănuși de box pentru copii cu greutatea de 6 și 8 oz. Greutatea mănușilor de box ar trebui să fie ajustată la greutatea persoanei care se antrenează.

 

Mănuși de box 10 oz - ideale pentru femei și bărbați de greutate mică. Destinate în principal antrenamentelor cu sacul sau cu perele. Nu se recomandă utilizarea lor în timpul sparingurilor.

Mănuși de box 12 oz - cea mai populară greutate a mănușilor printre pugiliști. Sunt bune atât pentru antrenament cât și pentru sparing. Bărbații cu o greutate de până la 90kg și persoanele care încep aventura lor cu boxul sau Muay Thai ar trebui să aleagă această mărime.

Mănuși de box 14oz - similar cu mănușile de 12 uncii, ideale atât pentru antrenament cât și pentru sparing, dar destinate luptătorilor mai grei.

Mănuși de box 16oz - perfecte pentru luptătorii de categorie grea.

 

Pentru începători, se recomandă alegerea unei mărimi / greutăți mai mari a mănușilor, deoarece vor oferi o mai bună amortizare și protecție a mâinilor.

 

Mănuși de box din piele sau sintetice?

În funcție de model, mănușile de box (inclusiv mănușile Muay Thai) Ground Game sunt fabricate din piele naturală de bovină sau din piele ecologică. Dacă începi aventura în sporturile de lovitură, alege mănușile de box din piele ecologică. Sunt mai ieftine și perfecte pentru primele antrenamente.

Mănușile de box și pentru Muay Thai, fabricate din piele naturală de bovină, sunt cea mai bună alegere pentru veterani ai sporturilor de lovitură. Mănușile din piele sunt mai rezistente la crăpături, astfel încât vor rezista la multe antrenamente intense.

 

Diferența dintre mănușile de box și mănușile thailandeze

Mănușile de box se deosebesc de mănușile pentru Muay Thai mai ales prin profil. Mănușile Muay Thai sunt mai plate, pentru a facilita prinderea și lupta în clinch. Totuși, această diferență nu este foarte vizibilă sau palpabilă, deci persoanele care încep să se antreneze în Muay Thai sau kickboxing pot folosi fără probleme mănuși de box obișnuite.

pixel